Chef keukens - Geen voorschot

Bij Chef! betaalt u geen voorschot

image

Chef! Is een meester in de keuken. Het recept van Chef! is snel en eenvoudig: we ontwerpen en produceren elke keuken op maat in onze eigen fabriek, daardoor kunt u eindeloos combineren in kleuren en materialen, helemaal naar uw stijl. We werken met eerlijke ingrediënten: duidelijke communicatie, respect voor afspraken en timings en topkwaliteit met een laagste prijsgarantie.

Heeft u de ideale keuken besteld? Dan houden we u regelmatig op de hoogte van je bestelling en de levering. Een keuken kopen is een kostbare investering voorjaren. Daarom krijgt u bij Chef! ruim de tijd om je keuken te kiezen en te betalen. Als extra service betaalt u bij Chef! geen voorschot. u betaalt het volledige bedrag voordat de keuken bij u thuis geleverd wordt. Wij informeren u tijdig over de juiste wijze van betaling.

Bent u aan het bouwen of verbouwen en weet u nog niet precies wanneer uw keuken geplaatst kan worden? Dan kunt u de keuken op afroep bestellen en leveren we wanneer het u uitkomt. Na uw bestelling houden we u op de hoogte van de status en de timing van de levering en betaalt u pas als de keuken geleverd wordt.