Keukentoestellen – Chef! Keukens

Topper voor toestellen van A-merken!

Mag u een volledig nieuwe keuken inrichten, toestellen inclusief? Of heeft uw vaatwasser het begeven en de dampkap zijn beste tijd wel gehad? Geen zorgen, bij Chef! Keukens rekent u op keukentoestellen van de bovenste plank! Kom langs in een van onze toonzalen. Wij begeleiden u professioneel bij uw keuze. En garanderen u bovendien altijd de laagste prijs van het hele web!

image

Kookplaten

Iedereen heeft zijn eigen kookgewoontes en -wensen. Ook de kookplaat hoort daaronder. Bent u fan van een gaskookvuur? Of roert u liever in de potten op een keramische of elektrische kookplaat? Inductiekookplaten, gas-op-glaskookplaten, dominokookplaten, een combinatie van gas en elektrisch koken, ... De mogelijkheden zijn eindeloos bij Chef! Keukens! Kom langs in een van onze winkels of bel ons even op voor meer info over uw ideale fornuis.

image

Dampkappen

Een dampkap? Die is cruciaal in uw keuken. Uw dampkap wilt u vooral praktisch en niet te luid. Simpel te poetsen, met de nodige zuigkracht en heldere verlichting. Is de dampkap daarnaast knap vormgegeven? Dan is dat mooi meegenomen natuurlijk! Check in de Chef! Keukens-toonzaal welke dampkap goed zou staan in uw nieuwe keuken. Vraag raad aan onze adviseurs. Zij geven u praktische tips en zoeken samen met u de laagste internetprijs. Zo doet u gegarandeerd een koopje voor uw dampkap!

image

Vaatwassers

De uitvindster van de vaatwasser? Een halve heilige! Dankzij haar spaart u elke dag een massa tijd uit. Is uw oude vaatwasser kapot en bent u aan een nieuw exemplaar toe? Dan hebt u heel wat opties: bediening aan de binnen- of de buitenkant van het toestel, een aquastop, een muisstille afwasmachine, ... Noem het op: wij hebben het! Vaatwassers zijn onze dada, dus stel onze medewerkers ál uw vragen. Om zo het geknipte model en merk voor uw huishouden te vinden.

image

Ovens en microgolfovens

Bent u op de uitkijk naar een nieuwe oven, microgolfoven of een model dat deze functies combineert? U staat versteld bij het hedendaagse aanbod. Zo hebt u naast conventionele ovens ook multifunctionele exemplaren en stoomovens. Met of zonder kinderslot, uitschuifbare geleiders, talrijke ingebouwde functies, ... En in diverse maten (38/45/60 cm) zodat uw oven in elke nis past. In ovens en microgolfovens is Chef! Keukens meer dan thuis. Spring dus gerust binnen in een van onze winkels voor advies bij uw aankoop!

image

Koelkasten en diepvriezers

Op zoek naar een koelkast of diepvriezer? Of een exemplaar dat de beide functies combineert? Dan bent u bij Chef! Keukens aan het goede adres! Voor een übercoole Amerikaanse uitvoering met ijsblokjesmachine. Maar ook voor een praktische inbouwkoelkast of een onderbouwmodel dat perfect onder uw aanrecht past. Eerder op zoek naar vriesopties? Kies dan voor een koelkast waar een vriesgedeelte ingewerkt is of voor een aparte inbouw- of onderbouwdiepvriezer. Koelkasten en vriezers behoren al jaren tot ons assortiment. We kennen hun voordelen en techniek op ons duimpje. En adviseren u zo feilloos.

image

Koffiemachines

Houdt u van espresso? Bent u meer een filterkoffietype? Of nipt u al graag eens van een 'pad-koffie'? Waarnaar uw voorkeur ook uitgaat, Chef! Keukens heeft dé koffiemachine voor u in voorraad. Op basis van vers gemalen bonen, poederkoffie of ESE-pads: zoals u het wenst. Vaak zijn de koffiemachines uitgerust met aparte stoomstang voor de theeliefhebbers. Koffiezetten als een pro met uw splinternieuwe koffiemachine? Kom langs bij Chef! Keukens voor advies bij uw aankoop.

image

Quooker kokend waterkraan

Nooit meer wachten op de waterkoker, of zelfs geen waterkoker meer op uw keukenblad? Met de Quooker kokend waterkraan haalt u direct uit de kraan. Zo heeft u meer tijd en ruimte om van uw kop thee te genieten.

image

Bora dampkappen

Een dampkap onder uw kookplaat en niet erboven? Dat klinkt wat vreemd, maar met een Bora dampkap is dit heel gewoon! Lees hier meer over op de pagina.

Meer weten over onze keukentoestellen?

Chef! Keukens biedt u een waaier aan toestellen van al evenveel merken aan. Ziet u niet meteen het bos door de bomen? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan. Daarin vindt u overzichtelijke info over al onze toestellen en keukens. Neemt u ook graag eens de proef op de som voor een toestel? Kom dan langs in een van onze toonzalen voor een test!