Koffiemachines – Chef! Keukens

Koffiemachines, altijd genieten van de lekkerste koffie

Koffiemachines bestaan tegenwoordig in zeer veel verschillende uitvoeringen. Daar waar u vroeger doorgaans genoegen moest nemen met een gewoon filtertoestel is dat tegenwoordig wel even anders. Zo kunt u er eveneens voor kiezen om een Nespresso toestel in huis te halen, maar wat bovendien ook te denken van een Senseo of een Dulce Gusto? Voor welke van deze verschillende koffiemachines u op het einde van de rit zult kiezen is steeds voor een niet onaanzienlijk deel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

image

Waar rekening mee houden bij een koffiemachine kopen?

Wanneer u een kijkje neemt in het assortiment met koffiemachines welke op de markt zijn terug te vinden zult u kunnen vaststellen dat er zonder probleem tegemoet kan worden gekomen aan de eisen van iedereen die houdt van koffie. Voor wat het aankopen van een koffiemachine betreft dient er altijd stil te worden gestaan bij verschillende, specifieke aandachtspunten. Denk hierbij aan de volgende factoren: 

  • Het soort koffie die u wenst (bonen, gemalen koffie, cups of pads); 
  • Hoeveel onderhoud er moet worden uitgevoerd aan de machine in kwestie; 
  • Hoeveel variaties in koffiesmaken en instellingen er bestaan; 
  • Hoeveel kopjes er per zetbeurt kunnen worden geproduceerd; 
  • Wat de gemiddelde kostprijs is per geproduceerd kopje; 

Door voor uzelf een antwoord te geven op de bovenstaande vragen zult u kunnen vaststellen dat u in geen tijd kunt bepalen welke van de verschillende koffiemachines op de markt nu voor u het meest interessant is. 
 

image

Een koffiemachine inbouwen

Overweegt u om een koffiemachine te integreren in uw keuken? Ontdek wat erbij komt kijken.

image

Ingebouwde koffiemachine

Al onze half- en volautomatische koffiemachines zijn prachtige inbouwtoestellen.

image

De meest geschikte koffiemachine voor in uw keuken

Het kan uiteraard gebeuren dat u zelfs na rekening te houden met de bovenstaande informatie niet meteen kunt achterhalen welke koffiemachine nu het meest geschikt is om te integreren in uw gloednieuwe keuken. Dat hoeft niet noodzakelijk een probleem te zijn, in tegendeel! Door het aanvragen van onze keukencatalogus krijgt u meteen een aantal compleet nieuwe inzichten. Zo ligt de weg naar het vinden van de voor u meest geschikte koffiemachine helemaal open!