Kookplaten – Chef! Keukens

Kookplaten

Geen keuken zonder kookplaat. Want het is dáármee dat u dagelijks maaltijden tevoorschijn tovert. Nu eens een snelle hap, dan weer een uitgebreid diner.

Uw ideale kookplaat
Welke kookplaat het beste past in úw keuken? Dat hangt vooral af van uw eigen wensen.

Uw kookstijl
Staat u graag achter een robuust gasfornuis? Mag het voor u snel gaan met een inductiekookplaat? Of doet u het milieuvriendelijk met een keramische plaat? Mogelijkheden genoeg: u vindt dus zeker iets wat past bij uw kookstijl.

Uw gebruiksgemak
Koken betekent: veel gespetter, veel gepruttel en dus ook ... nogal wat opruimwerk. In het onderhoudsgemak zit best wat verschil. Zo maakt u een strakke plaat veel sneller schoon dan een fornuis met gaspitten.

Laagste internetprijs
Welke kookplaat u ook kiest, u krijgt sowieso de laagste internetprijs. Kom naar een van onze toonzalen: onze adviseur zoekt samen met u naar de scherpste prijs online.

image

Verschillende soorten kookplaten

Gaskookplaat: budgetvriendelijk
Een gaskookplaat is budgetvriendelijk en past bijna in elke keuken. Extra voordeel: álle potten en pannen zijn geschikt voor deze warmtebron. Geïnteresseerd? Kom eens langs bij Chef! Keukens, specialist in gaskookplaten.

image

Gas-op-glaskookplaat: modern

Koken op gas hoeft niet per se 'oubollig' te zijn. Wat dacht u van een gas-op-glaskookplaat? Die combineert de voordelen van een gasvuur met de strakke uitstraling van een inductieplaat. Niet voor niets is gas op glas zo geliefd in moderne keukens.

image

Keramische kookplaat: milieuvriendelijk

Bij een keramische kookplaat gaat de warmte rechtstreeks naar uw potten en pannen. Zo verliest u weinig energie, waardoor deze plaat milieuvriendelijk is. Mooi meegenomen: u maakt de keramische kookplaat schoon in een handomdraai.

image

Inductiekookplaat: snel

Laat u het graag vooruitgaan in de keuken? Dan is de inductiekookplaat iets voor u, want die warmt razendsnel op. Ze koelt ook snel weer af, een veilige keuze met kinderen in de buurt.

image

Vrijstaand fornuis: opvallend

Een echte blikvanger in uw keuken? Dat is een vrijstaand fornuis waarin u oven en kookplaat combineert. Bij Chef! Keukens vindt u vrijstaande fornuizen van exclusieve merken zoals Smeg, Boretti, Falcon en Bertazzoni.

image

Schoonmaakproducten

U houdt uw kookplaat graag netjes. Dat lukt perfect met de onderhoudsproducten van Bling. De unieke samenstelling garandeert een prima hygiëne en een schitterende glans.