Vaatwassers – Chef! Keukens

Vaatwassers

Als u er nu eens één toestel is dat uw leven een pak aangenamer maakt, dan is het toch wel de vaatwasser. Bij Chef! Keukens vindt u uw favoriete exemplaar tegen de beste prijs.

Wat speelt mee in uw keuze?
De ene vaatwasser is de andere niet. Enkele factoren om op te letten:

  • Energieverbruik
    Check bij de aanschaf van uw vaatwasser het energielabel: is dat A++, A+ of A? Hoe zuiniger uw vaatwasser, hoe goedkoper in gebruik. Want met de zuinige toestellen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kort wasprogramma, dat scheelt alweer op uw energiefactuur.
  • Grootte
    Belangrijke vraag: hoe groot moet uw vaatwasser zijn - en welke indeling is het beste? Stof tot nadenken. De maximale hoeveelheid afwas wordt uitgedrukt in couverts. Eén couvert komt overeen met het bestek dat één persoon gebruikt tijdens een driegangenmenu. Normaal moet een vaatwasser voor twaalf couverts volstaan.

Laagste internetprijs
Wist u dat u bij Chef! Keukens de laagste internetprijs krijgt? Kom naar onze toonzaal: onze adviseur schuimt samen met u internet af, op zoek naar de laagste aanbieding. Die nemen wij voor u over. En wees gerust: aan onze service verandert natuurlijk niets.

image

Verschillende soorten vaatwassers

Vaatwasser: volledig geïntegreerd
Een volledig geïntegreerde vaatwasser? Die wordt - zoals de naam verklapt - netjes weggewerkt in uw keuken. Uw toestel zit achter een kastdeur, het bedieningspaneel is geïnstalleerd in de bovenzijde van dat deurtje. Niemand die de vaatwasser ziet dus. Bij Chef! Keukens vindt u een geïntegreerde vaatwasser die helemaal bij u past.

image

Vaatwasser: half geïntegreerd

Een half geïntegreerde vaatwasser is uitgevoerd in de stijl van uw keuken. Toch is hij niet helemaal verstopt. Het bedieningspaneel zit aan de voorzijde: zo blijft het zichtbaar waar uw machine geïnstalleerd staat. Meer weten? Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen.