Toestel merken

Toestel merken Chef! Keukens

Of het nu om uw afwasmachine of uw fornuis gaat, bij Chef! Keukens koopt u kwaliteit van merken als Bauknecht en Whirlpool. Dankzij de strenge selectie die we maken, profiteert u bovendien van de allerlaagste prijzen.

image

AEG-keukentoestellen

AEG-keukentoestellen zijn een synoniem voor: tijdloze uitstraling, duurzame kwaliteit en groot gebruiksgemak. Perfect voor élke keuken.

image

Whirlpool-keukentoestellen

Whirlpool is een klinkende naam in de keukenwereld. Haalt u dit gerenommeerde merk graag in huis? Dan zit u goed bij Chef! Keukens.

image

Siemens-keukentoestellen

Duurzame kwaliteit, innovatieve technologie: twee kenmerken die onlosmakelijk verbonden zijn met de keukentoestellen van Siemens

image

Bauknecht-keukentoestellen

Wilt u keukentoestellen die veel werk uit handen nemen – en nog een knap design hebben ook? Dan is Bauknecht iets voor u.

image

Bertazzoni-keukentoestellen

Het Italiaans Bertazzoni produceert designkeukentoestellen. Het is een van Europa's oudste fabrikanten, maar werkt in de modernste fabrieken.

image

Boretti-keukentoestellen

Boretti staat wijd en zijd bekend om zijn prachtige fornuizen en ovens. Daarmee haalt u ouderwetse gezelligheid in de keuken, op een moderne manier!

image

Grohe-keukenkranen

Geen nieuwe keuken zonder een pracht van een kraan. Bijvoorbeeld van het Duitse topmerk Grohe.

image

Miele-keukentoestellen

Bent u fan van de Miele-apparaten? Dan zit u goed bij Chef! Keukens. Want u vindt bij ons allerlei toestellen

image

Novy-dampkappen

Voor Novy is een keuken meer dan een kookplek. Het is een leefruimte waar gezelligheid hoogtij viert: genieten van een toffe babbel én een lekkere hap

image

Ignis-keukentoestellen

Zoekt u keukentoestellen die budgetvriendelijk zijn en toch uitstekend presteren? Dan zit u goed met Ignis.

image

Samsung-keukentoestellen

Ook altijd al gedroomd van zo'n reusachtige frigo waarin u massa's voorraad kwijt kunt? Dan zijn de Amerikaanse koelkasten van Samsung iets voor u. 

image

Smeg-keukentoestellen

Italiaans design, innovatieve technologie: dat is Smeg in een notendop.

image

Zanussi-keukentoestellen

Zanussi is een graag geziene gast in keukens over de hele wereld. Bij Chef! Keukens vindt u een ruim assortiment, zowel losse als inbouwtoestellen.

image

Candy-keukentoestellen

Wilt u toestellen met een Italiaans geschiedenis? Keukentoestellen van Candy bieden kwaliteit aan met een Italiaans tintje.

image

ATAG-keukentoestellen

ATAG is een graag toestellenmerk met uitgesproken kenmerken. Benieuwd naar wat deze zijn? Bij Chef! Keukens vindt u een ruim assortiment in ATAG keukentoestellen.