AEG – Chef! Keukens

AEG, design keukentoestellen met Duitse degelijkheid

Het merk AEG vond haar oorsprong in het jaar 1883, hetzij toen nog onder een andere naam. Haar huidige naam verkreeg ze pas enkele jaren later, meer bepaald in 1887. Het duurde uiteindelijk tot na de Tweede Wereldoorlog vooraleer AEG er voor koos om zich te richten op het bouwen van huishoudtoestellen. Op vandaag is dit merk echter niet meer weg te denken uit de markt. Kiezen voor één of meerdere AEG huishoudtoestellen zorgt er namelijk voor dat u kunt rekenen op de bekende Duitse degelijkheid en dat uiteraard in een aantrekkelijk jasje.

image

AEG vaatwassers, gegarandeerd een optimaal comfort

De AEG vaatwassers hebben de reputatie steeds opnieuw te innoveren waar mogelijk. Dit niet alleen voor wat het uiteindelijke resultaat betreft. Er wordt door AEG ook gedacht aan de persoon die de vaatwasser moet vullen of leegmaken. Met de introductie van de zogenaamde ComfortLift wordt het voor elke gebruiker nog comfortabeler dan voorheen om die vuile vaat netjes in de vaatwasser te stoppen (of ze er na het reinigen terug uit te halen).

image

AEG koelkasten

De AEG koelkasten bieden u precies die veelzijdigheid waar u naar op zoek bent in een koelkast. Het CustomFlex systeem maakt het bijvoorbeeld mogelijk om uw koelkast volledig naar wens in te delen terwijl de Coolmatic-functie er voor zorgt dat alle voeding steeds op de gewenste temperatuur heerlijk vers kan worden gehouden. Door allerhande innovatieve functies wordt er bovendien voor gezorgd dat het energieverbruik van een AEG koelkast zo laag mogelijk blijft.

image

AEG kookplaten

De AEG kookplaten bieden elke gebruiker een gepersonaliseerde en uiterst kwalitatieve kookervaring. Door gebruik te maken van de FlexiBridge en PowerSlide functionaliteiten wordt het bereiden van maaltijden in een handomdraai heel wat flexibeler gemaakt. Bovendien staan de AEG kookplaten bekend omwille van hun uitermate gebruiksvriendelijk karakter. Deze wordt gerealiseerd door de DirekTouch-bedieningselementen in combinatie met de Stop&Go-functie.

image

AEG dampkappen

De AEG dampkappen zorgen er voor dat uw kookervaring naar een aanzienlijk hoger niveau kan worden getild. De Hob2Hood-functie waar de dampkappen over beschikken zorgt er voor dat u kunt genieten van een gebruiksvriendelijke bediening gecombineerd met een uitstekende efficiëntie gedurende het volledige kookproces. Daarnaast zorgen de hoogpresterende AEG dampkappen voor uitermate betrouwbare resultaten gedurende het volledige kookproces.