Bauknecht-keukentoestellen – Chef! Keukens

Bauknecht-keukentoestellen

Wilt u keukentoestellen die veel werk uit handen nemen – en nog een knap design hebben ook? Dan is Bauknecht iets voor u. Chef! Keukens biedt van dit Duitse topmerk zowel inbouw- als losse toestellen aan. Zoals vaatwassers, ovens en dampkappen. Kom gerust eens langs.

image

Innovatief, energiebesparend

Bauknecht pakte in 1965 uit met zijn eerste ovens en elektrische fornuizen. Vandaag serveert de fabrikant u een totaalaanbod van keukentoestellen. Bauknecht maakt het verschil met innovatie: denk aan touch-gevoelige bediening, energiebesparende oplossingen en uitvoeringen in inox (minder gevoelig voor vingerafdrukken en krassen).

image

Haal meer uit uw toestellen

Uitgebreid assortiment

Bauknecht ontwikkelt toestellen die uw huishoudelijk werk efficiënter en aangenamer maken. Zo hebt u meer tijd om te focussen op de dingen die u echt leuk vindt. Het merk zet in op een intuïtieve bediening en een optimaal comfort. Alle toestellen zijn tot in de puntjes doordacht: van oven, over vaatwasser, tot dampkap.

image

Bauknecht = toonaangevende producent

Bauknecht is op-en-top Duits. Al meer dan negentig jaar is het toonaangevend in de wereld van keukentoestellen. Het bedrijf werkte lang onder de slogan 'Bauknecht weet wat vrouwen wensen'. Vanaf de jaren zeventig en tachtig kwam daar steeds meer kritiek op - wegens te seksistisch. Pas in 2004 schakelde Bauknecht over naar 'Leef vandaag'. Het bood toen ook een onlinecursus wassen aan, voor ... mánnen.

image

Bauknecht bij Chef! Keukens

Chef! Keukens heeft voor u heel wat Bauknecht-toestellen. Ovens, vaatwassers, dampkappen, combiovens, koelkasten, ... Spring gerust eens binnen in onze toonzaal en stel er al uw vragen. Wist u dat u bij ons al uw Bauknecht-toestellen koopt tegen de laagste internetprijs? En dankzij onze korte levertijd hoeft u er niet lang op te wachten.