Samsung-keukentoestellen – Chef! Keukens

Samsung-keukentoestellen

Ook altijd al gedroomd van zo'n reusachtige frigo waarin u massa's voorraad kwijt kunt? Dan zijn de Amerikaanse koelkasten van Samsung iets voor u. Vraag ernaar bij Chef! Keukens.

image

Samsung: voorsprong door innovatie

Ooit een klein handelsbedrijf in Zuid-Korea, vandaag een multinational van wereldklasse: dát is Samsung. Een pionier die inzet op uitvindingen, op baanbrekende producten. Zo neemt het bedrijf altijd voorsprong op zijn concurrenten. Wat Samsung allemaal maakt? Van alles: wolkenkrabbers, smartphones en huishoudtoestellen. Erg populair zijn hun Amerikaanse koelkasten.

image

Haal meer uit uw keukentoestellen

Groot, groter, grootst: op zijn Amerikaans!
Een grote koelruimte voor uw etenswaren is altijd handig. Zeker wanneer u inkopen doet voor de hele week of u boodschappen in huis hebt voor een groot feest. In een Amerikaanse koelkast geraakt u uw grote voorraad gemakkelijk kwijt. De side-by-side koelkasten hebben een koelruimte tot 400 liter en een vriesruimte tot 200 liter. Altijd voorzien van een praktische indeling, zodat u de ruimte optimaal benut. Benieuwd? Bekijk alle Amerikaanse koelkasten van Samsung op onze website.

image

Waarom vertrouwen op Samsung?

De voordelen van een Samsung-koelkast op een rijtje:

  • Geavanceerde koeltechnologieën
  • Modern design
  • Optimale ruimte-indeling
  • Energiezuinig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Voorzien van water- en ijsdispensers
  • Geproduceerd door wereldwijd gerenommeerd bedrijf

Een Amerikaanse koelkast van Samsung vormt dus absoluut een functionele én stijlvolle meerwaarde voor uw keuken.

image

Samsung bij Chef! Keukens

Ziet u zo'n Amerikaanse koelkast van Samsung wel passen in uw keuken? Spring eens binnen in een Chef! Keukens-toonzalen. Onze adviseurs vertellen er objectief over de kenmerken van de verschillende modellen. Trouwens, bij ons vindt u ook andere toestellen van Samsung, zoals (stoom)ovens en dampkappen. Wat u ook kiest, u bent altijd zeker van de laagste internetprijs.