Siemens-keukentoestellen – Chef! Keukens

Siemens-keukentoestellen

Duurzame kwaliteit, innovatieve technologie: twee kenmerken die onlosmakelijk verbonden zijn met de keukentoestellen van Siemens. Bij Chef! Keukens vindt u een groot aanbod van dit gerenommeerde merk: voor zowel losse als inbouwtoestellen. Vaatwasser, oven, dampkap? U zegt het maar!

image

Keukens van Siemens

Siemens: wereldwijd gerenommeerd
Siemens werd opgericht in 1847. Ondertussen is het de grootste fabrikant van huishoudtoestellen in Europa. Wereldwijd heeft Siemens liefst 400.000 medewerkers in dienst, verspreid over 190 landen.

image

Haal meer uit uw keukentoestellen

Siemens-toestellen in de prijzen
Bij Siemens staat innovatie hoog in het vaandel. Daarom investeert het bedrijf jaarlijks 4 miljard euro aan onderzoek. Ontwerpers en technici streven er voortdurend naar verbetering. Mét succes, want de Siemens-toestellen vallen regelmatig in de prijzen.

image

Waarom Siemens in uw keuken halen?

De innovatieve ontwerpen van Siemens maken uw leven een pak efficiënter en comfortabeler. De toestellen zijn dus een absolute must in moderne, vooruitstrevende keukens. Enkele voordelen op een rij:

  • Geproduceerd door een ervaren onderneming
  • Mooi design
  • Groot gebruiksgemak
  • Hoge duurzaamheid
  • Voorzien van de nieuwste technologieën
  • Hoge mate van betrouwbaarheid
image

Siemens vaatwassers

Een vaatwasser van Siemens bespaart u dagelijks tijd door innovatieve functies en intelligente programma’s. Ze zijn slim, snel, stil en zuinig. 

image

Siemens ovens

Met de ovens van Siemens kiest u voor een breed assortiment aan mogelijkheden met een focus op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit.

image

Siemens koelkasten

Praktisch, energiezuinig, visueel aantrekkelijk en boordevol interessante functies. Een koelkast van Siemens past in elke keuken.

image

Siemens kookplaten

Of u nou houdt van koken op gas, elektrisch of inductie, bij Siemens bent u altijd aan het goede adres.

image

Siemens dampkappen

Met de dampkappen van Siemens hoeft u niet meer bang te zijn voor etensgeuren tijdens het koken. Uw keuken blijft fris ruiken. zowel voor als na het koken!

image

Siemens bij Chef! Keukens

Chef! keukens verkoopt niet alleen volledige kookparadijzen. U kunt bij ons ook alleen de toestellen aankopen, bijvoorbeeld van Siemens. En dat zowel om in te bouwen als om apart te zetten. Vaatwasser, koelkast, stoomoven? Dampkap, microgolf of kookplaat? Chef! Keukens heeft het allemaal.