Whirlpool-keukentoestellen – Chef! Keukens

Whirlpool-keukentoestellen

Whirlpool is een klinkende naam in de keukenwereld. Haalt u dit gerenommeerde merk graag in huis? Dan zit u goed bij Chef! Keukens. U vindt bij ons ovens, vaatwassers, dampkappen, microgolfovens, ... Ingebouwde of losse stukken: Chef! Keukens biedt iedere kok wat wils.

image

Wereldwijde marktleider

Whirlpool is een Amerikaanse fabrikant van huishoudtoestellen. Sinds 2006 – na de aankoop van Maytag – is het bedrijf marktleider, het stootte toen concurrent Elektrolux van de troon. Whirlpool telt 80.000 medewerkers en zit met 60 fabrieken en onderzoekscentra verspreid over de hele wereld. Deze klepper bouwt trouwens niet alleen keukentoestellen, maar ook wasmachines en droogkasten.

image

Haal meer uit uw keukentoestellen

Waarom kiezen voor Whirlpool?

Al meer dan een eeuw produceert Whirlpool keukentoestellen zoals ovens, vaatwassers en microgolfovens. Elk toestel zit vernuftig in elkaar, aan de binnen- en buitenkant. Enkele troeven:

  • Elegante vormgeving
  • Afgewerkt tot in de details
  • Eenvoudig in gebruik
  • Voorzien van vooruitstrevende technologieën
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Sterk geautomatiseerd door Whirlpool 6th Sense-systeem
image

Uw garantie voor de beste resultaten

De innovatieve 6th Sense-technologie maakt van de keukentoestellen slimme machines. Dat garandeert hoog gebruiksgemak en optimale resultaten. De kookplaten laten u bakken en braden als een topkok, met eten dat heerlijk mals is vanbinnen en perfect bruin vanbuiten. En in frigo's wordt de luchtvochtigheid aangepast, zodat uw voedsel langer vers blijft. Handig!

image

Whirlpool bij Chef! Keukens

Chef! Keukens biedt u Whirlpool-toestellen tegen een scherpe prijs en met een korte levertijd. Oven, vaatwasser, dampkap, microgolf? Het assortiment is uitgebreid. Kijk eens rond op onze website. Of spring binnen in een van onze toonzalen: onze adviseurs geven graag wat uitleg over de eigenschappen van Whirlpool-toestellen.