Zanussi-keukentoestellen – Chef! Keukens

Zanussi-keukentoestellen

Zanussi is een graag geziene gast in keukens over de hele wereld. Oven, vaatwasser, dampkap, microgolf: welke toestellen wilt ú in huis halen? Bij Chef! Keukens vindt u een ruim assortiment, zowel losse als inbouwtoestellen.

image

Italiaanse klasse

Zanussi is een Italiaanse fabrikant. Het bedrijf brengt diverse keukentoestellen op de markt: van koelkasten, over dampkappen, tot microgolfovens. Wat u ook zoekt, u vindt het vast bij Chef! Keukens. Kom dus gerust een langs.

image

Haal meer uit uw keukentoestellen

Pionier in ovens
1916: Antonio Zanussi maakt zijn eerste oven in het noordoosten van Italië. Al snelt ontwikkelt hij het ene innovatieve product na het andere. In de jaren 50 neemt Antonio's zoon het bedrijf over - het telt dan al 300 werknemers. De innovatieve gasovens veroveren Europa: ze zijn compact, gebruiksvriendelijk en kwalitatief. In de jaren 80 wordt Zanussi onderdeel van het Zweedse Elektrolux, maar de producten blijven hun Italiaanse flair behouden.

image

Alles voor uw gemak

Antonio Zanussi was een echte levensgenieter. Geen wonder dat hij toestellen ontwikkelde om het leven van anderen er gemakkelijker op te maken. Zo hebt u meer tijd om te genieten. Wist u trouwens dat Zanussi ook keukens bouwt voor restaurants?

image

Zanussi bij Chef! Keukens

Chef! Keukens serveert u en uitgebreid aanbod van Zanussi-toestellen. Denk aan koelkasten, kookplaten, heteluchtovens, dampkappen, vriezers, ... U bent bij ons zeker van scherpe prijzen en een korte levertijd. Spring dus gerust binnen in een van de Chef! Keukens-toonzalen: onze adviseurs geven graag een woordje uitleg.