Keukendeurtjes op maat – Chef! Keukens

Keukendeurtjes op maat

Bij Chef! Keukens kunt je je keukendeurtjes op maat laten maken. Hierdoor kunnen de keukendeurtjes precies aan je wensen voldoen. Wel is het handig om te weten wat de afmetingen zijn van de keukenkasten om te zorgen dat de keukendeurtjes goed aansluiten op de keukenkasten. De keukenadviseurs van Chef! Keukens helpen je hier graag bij. 

Soorten keukenkasten:

In een keuken komen verschillende keukenkasten voor. Zo zijn er lades, halfhoge en hoge keukenkasten en uiteraard onder- en bovenkasten. De diversiteit van de keukenkasten zorgt voor veel verschillende afmetingen van keukenkasten binnen een keuken. Zo kunnen de lades breed en hoog zijn of juist weer smal. Dit geldt ook voor alle keukenkasten. Wel bepalen deze afmetingen uiteindelijk de maat van je keukendeurtjes. Bij het kiezen van de afmetingen voor je lades en keukenkasten kun je kiezen voor een standaardmaat of aangepaste maat.

Standaardmaten keukenkasten:

Keukenkasten hebben vaak standaardmaten. Graag geven wij een overzicht hiervan:

  • Breedte bovenkasten: Deze maten lopen vaak uiteen van 30, 40, 45, 50 tot 60 cm.

  • Breedte onderkasten: Hiervan lopen de maten vaak uiteen van 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100 en 120 cm.

  • Hoogte keukenkasten: De afmetingen hiervan liggen vaak tussen de 45, 75 en 90 cm.

  • Diepte keukenkasten: Deze maten zijn afhankelijk van de diepte van het werkblad. Om deze reden worden hier geen standaardmaten voor gegeven.

Voor elke keukenkast een keukendeurtje

Wijk je toch liever af van de standaardmaten? Geen probleem, want bij Chef! Keukens kunnen de keukendeurtjes op elke gewenste maat gemaakt worden. Zo kun je kiezen voor extra brede keukendeurtjes om een strakke uitstraling aan je keuken te geven. Wil je liever een knusse uitstraling? Neem dan smallere keukendeurtjes. Ook de hoogte kan aangepast worden, omdat dit misschien fijner is voor je lichaamslengte. De mogelijkheden zijn oneindig en je beslist helemaal zelf over het eindresultaat!

Wij helpen je graag!

Wil je graag meer informatie over keukendeurtjes op maat? Kom dan naar een van onze toonzalen en laat je adviseren door een van onze adviseurs.