Keukendeurtjes vervangen – Chef! Keukens

Keukendeurtjes vervangen

Keukendeurtjes vervangen is een service van Chef! Keukens waarmee je veel geld kunt besparen. Misschien is je keuken nog goed, maar wil je graag een andere uitstraling of werken je keukenkastjes niet meer naar behoren. Met de service van Chef! Keukens kun je ervoor kiezen om alleen je keukendeurtjes te laten vervangen. Je kunt hierdoor je keukenkastjes laten maken of kiezen voor een hele nieuwe uitstraling van je keuken! De keukenadviseurs van Chef! Keukens informeren je hier graag over. Laat je inspireren!

Keukendeurtje werkt niet naar behoren

Heb je een nieuwe keuken aangeschaft en werken de keukenkastjes niet meer naar behoren? Bij Chef! Keukens heb je een garantie van 5 jaar op je keukenmeubelen. Is deze termijn verstreken? Geen probleem, want ook dan kun je een beroep doen op onze servicedienst. 

Een compleet nieuwe keuken of toch niet?

Is je smaak verandert of wil je graag iets nieuws en verfrissend in je keuken? Je kunt dan ervoor kiezen om alleen je keukendeurtjes te vervangen. Bij Chef! Keukens kunnen keukendeurtjes op maat gemaakt worden in veel verschillende stijlen. Beeldt je bijvoorbeeld eens in dat je een keuken heeft met oude houten kastdeurtjes en een betonnen werkblad. Plaats hier, in plaats van houten kastdeurtjes, witte hoogglanzende kastdeurtjes in en je keuken krijgt ineens een hele strakke uitstraling. De keukendeurtjes in een keuken bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling waardoor je niet een hele nieuwe keuken aan hoeft te schaffen om toch een compleet andere uitstraling te creëren. Daarnaast bespaart het je veel geld.

Contact met Chef! Keukens, wij helpen je graag!

Heeft u een keukendeurtje dat kapot is of wilt u de keukendeurtjes laten vervangen? Neem dan contact op met een van onze toonzalen.