G-keukens – Chef! Keukens

De G-keuken

Hebt u ruimte zat? En wilt u graag supercomfortabel werken in uw kookparadijs? Dan is de G-keuken iets voor u. Deze opstelling telt vier wanden, waarvan één mét schiereiland. Benieuwd naar de voordelen? Lees snel verder.

Bepaal de indeling van uw G-keuken

U stelt de G-keuken helemaal op volgens uw wensen. Favoriete indeling van onze klanten? Een lange wand met koelkast en keukentoestellen - en een aantal korte wanden waarin de kookplaat en de spoelbak een plaatsje krijgen. Aanrader: integreer uw kookplaat in het schiereiland, dan kijkt u van aan uw potten de leefruimte in. Of wat dacht u ervan om uw schiereiland om te toveren tot een bar? Dan komen huisgenoten en bezoekers gezellig bij u zitten terwijl u kookt.

De voordelen van een G-keuken

  • Veel werkruimte - Dankzij het extra schiereiland beschikt u over een gigantisch aanrecht. Werkruimte genoeg dus: kook met meerderen tegelijk zonder elkaar voor de voeten te lopen.
  • Veel opbergruimte - Een lang aanrecht? Dat betekent ook veel opbergruimte ónder dat aanrecht! Daar geraakt u al uw spullen in kwijt. En als dat niet volstaat, kunt u ook nog bovenkastjes ophangen natuurlijk.
  • Alles bij de hand - Met een G-keuken hebt u alle keukeningrediënten zoals koelkast, fornuis en spoelbak letterlijk rondom u. Zo hoeft u tijdens het koken niet van hot naar her te spurten.

Hebt u voldoende ruimte ter beschikking?

Een G-keuken biedt geweldig veel werkruimte. Maar dat betekent dat ze ook veel plaats inpalmt. Om het allemaal nog wat comfortabel te houden, meet uw langste wand maar beter minstens 3,60 meter. Hebt u die ruimte niet? Dan bent u beter af met een andere opstelling, zoals de U-keuken (het kleinere broertje van de G-keuken).

Spring eens binnen

Wilt u een G-keuken graag eens in het echt zien? Dat kan: kom naar een van onze toonzalen. Check of de opstelling aan uw wensen voldoet en stel al uw vragen aan onze adviseurs.