Keukens met bar – Chef! Keukens

Keukens met bar

Keukens met bar zijn gezelligheid troef. Want een keuken met bar is niet alleen een kookplaats, maar ook een leefruimte. De barkrukken lonken uitnodigend naar gezinsleden en vrienden. Terwijl zij plaatsnemen aan de bar, kookt u rustig verder: ideaal om ondertussen een fijne babbel te doen.

Waarom is een keuken met bar zo leuk?

Een keuken met bar is multifunctioneel:

  • Leefkeuken: de tijd dat er in een keuken alleen wordt gekookt, is voorbij. Vandaag speelt de keuken een prominente rol in een woning: het is de plek waar gezinsleden graag vertoeven en ontspannen.
  • Eetplek: aan een bar hoeft u niet per se te drinken, eten kan óók! Aan de twee kanten van de bar schuift u gemakkelijk telkens twee krukken aan. Goed om met z'n vieren te eten. Dat is ideaal als u geen plaats hebt om een tafel te zetten.
  • Babbelruimte: dankzij de bar hebt u uw gezinsleden of bezoekers altijd dicht bij u. Zo kunt u koken en kletsen perfect combineren en hoeft u geen moment te missen.

Keuken met bar kan in elke ruimte

Grote keuken, kleine keuken: een bar is áltijd in te passen. In een kleine ruimte is het zelfs extra slim om met een bar te werken. Want als u er barkrukken aan toevoegt, kunt u er ook eten. Zo hoeft u geen tafel te zetten, mooie plaatsbesparing!

Welke bar kiest u voor uw keuken?

Uw bar moet natuurlijk naadloos aansluiten bij de stijl van uw interieur. Wilt u een moderne bar of een vintage exemplaar? Er zijn heel wat mogelijkheden. Met de juiste kleur, vorm en afmeting laat u uw bar stralen in uw keuken!

Geen bar zonder bijpassende barkrukken

De charme van een bar schuilt natuurlijk in die leuke krukken die erbij horen. Ook die zijn beschikbaar in allerlei vormen en kleuren. Maar het is belangrijk dat ze u als gegoten zitten. Wilt u een barkruk met zacht zitkussen? Hebt u graag een rugleuning? Alles voor uw comfort. Bij Chef! Keukens vindt u trouwens ook volwaardige barstoelen, voor nog meer gemak.

Meer informatie?

Meer weten over keukens met bar? Bestel ons gratis magazine: dat staat boordevol voorbeelden en tips. En check ook onze 3D-tool, daarmee ziet u hoe een keuken met bar staat in úw huis.