L-keukens – Chef! Keukens

De L-keuken

Een L-keuken serveert nog andere troeven én is beschikbaar in een pak uiteenlopende stijlen. Hieronder leest u er alles over.

De voordelen van L-keukens

  • Plaatsbesparing De tweeledige opstelling van de L-keuken creëert massa's ruimte. Zo is er loop- en werkruimte te over. Hebt u nog plaats over? Poot een eettafel neer en ... zie daar: uw toffe eetkeuken voor het gezin.
  • Opbergmogelijkheden De twee zijdes van uw keuken nestelen zich tegen uw muren. Dat betekent: een pak mogelijkheden om keukenkasten te plaatsen. Wat dacht u van een rij bovenkastjes als mooie én praktische blikvanger? Hebt u voldoende ruimte om een diep werkblad te verwelkomen? Dan zijn de kasten eronder zo groot dat u zelfs geen bovenkasten nodig hebt. Zo creëert u een strakke look en oogt uw kookparadijs nog groter. Of u ook spullen kwijt kunt in de hoek onderaan? Absoluut, daar zorgt een handig draaisysteem wel voor.
  • Werkruimte Een L-keuken verzamelt spoelbak, kookplaat en koelkast dicht bij elkaar. Dat is makkelijk: u hebt alles binnen handbereik en hoeft dus geen onnodige afstanden af te leggen.

Kies uw favoriete opstelling

Een L-keuken biedt een arsenaal aan opstelmogelijkheden. Denk bij het ontwerp dus goed na over de plaatsing van spoelbak, kookplaat en frigo. Zo komt u tot úw favoriete indeling. Enkele suggesties:

  • Voorzie de korte zijde van een kookplaat en rust de lange kant uit met een spoelbak en frigo.
  • Maak van de lange zijde een kastenwand waarin u al uw keukentoestellen steekt.
  • Zet de korte zijde lós van de wand zodat het een bar wordt.

Selecteer uw stijl

De L-keuken is beschikbaar in uiteenlopende stijlen. Modern of rustiek? U vindt vast de keuken die helemaal bij u past. Trouwens extra belangrijk als u een ópen keuken hebt: trek de stijl van uw woonplek door naar uw kookparadijs. Zo krijgt u een totaalplaatje dat klopt.

Spring eens binnen

Meer weten over de opbergmogelijkheden van een L-keuken? Of over het pallet aan stijlen? Kom eens langs in een toonzaal: onze adviseurs geven graag een woordje uitleg.