U-keukens – Chef! Keukens

U-keukens

U-keukens bestaan uit drie keukenelementen: die vormen samen een ... U, ja. Door die opstelling zijn ze bijzonder praktisch en hebt u voldoende bergruimte ter beschikking. Kortom: een plezier om in te koken!

Voordelen van U-keukens

In een U-keuken hebt u plaats zat. Reken op:

  • Drie werkvlakken: de drie keukenelementen hebben elk een werkblad, zo kunt u op meerdere plaatsen het eten bereiden. Ideaal voor de echte kookliefhebber die veel ruimte inpalmt.
  • Twee hoeken: U-keukens hebben twee hoeken: dat werd vroeger als nadeel gezien, wegens de verloren ruimte. Maar vandaag zijn er slimme systemen voor handen om de hoeken wél optimaal te benutten. Denk maar aan hoeklades en carrouselkasten.
  • Veel plaats voor keukentoestellen: drie zijdes, dat is ruimte te over om uw toestellen te plaatsen. U kunt dus gerust voor wat extraatjes gaan. Zoals een dubbele spoelbak of een XXL-fornuis.

Alles binnen handbereik in de U-keuken

Een U-keuken telt drie aaneensluitende zijdes: zo hebt u alles snel bij de hand. Tip: plaats uw kookplaat, spoelbak en koelkast niet té ver van elkaar - tussen de 6 en 8 meter. Zo legt u geen onnodige kilometers af tijdens het koken.

Ga voor een creatieve indeling

U-keukens kunt u op verschillende manieren indelen. Meestal komen de drie zijdes elk tegen een muur te staan. Maar wat dacht u ervan om één keukenelement los in de ruimte te zetten? Dat doet dan dienst als bar of eethoek. Hebt u echt veel plaats? Dan is het een optie om aan de drie zijdes nog een kookeiland toe te voegen.

U-keukens in elke stijl

Of een U-keuken ook mooi staat in uw woning? Vast wel! Want u kiest uw favoriete stijl. Van landelijk tot modern: het uitgebreide assortiment van Chef! Keukens bedient u op uw wenken. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle U-keukens, allemaal voor een correcte prijs.

Meer informatie?

Bent u niet zeker of een U-keuken wel in uw woning past? Check het even via onze handige 3D-tool. En bestel alvast ons gratis magazine: dat staat boordevol info, voorbeelden en tips.