Keukenstijlen – Chef! Keukens

Keukenstijlen

De keuken van uw dromen kiezen: dat begint met het verkennen van alle keukenstijlen. Want elke keukenstijl drukt een eigen stempel op uw interieur. Die stempel kunt u natuurlijk zelf aanpassen: zodat uw gepersonaliseerde kookparadijs helemaal naar wens is. Hieronder vindt u onze keukenstijlen op een rijtje.

image

Greeploze keukens

Keukenkasten en lades zonder handgrepen, zonder knoppen. Dat is eenvoud, dat is rust. Het prachtige lijnenspel van de keukenkasten trekt hier de aandacht. Hoe u ze opent en sluit? Geen zorgen: dankzij de nieuwste technologieën lukt dat gemakkelijk.

image

Moderne keukens

Modern is in keukenland een synoniem voor minimalistisch. Moderne keukens zijn dus rechttoe rechtaan, zonder franjes. Alle keukenelementen hebben rechte hoeken: van werkblad tot spoelbak. Zo wordt de strakke uitstraling extra geaccentueerd.

  • Verkrijgbaar in verschillende opstellingen
image

Hoogglans keukens

Keukens in hoogglans hebben een chique uitstraling. En dankzij de weerspiegeling van het licht ontstaat er extra veel ruimtegevoel. Ook mooi meegenomen: een keuken in hoogglans is tijdloos, u hebt er dus jaren plezier van.

image

Landelijke keukens

Een landelijke keuken wordt gekenmerkt door warme, houten elementen en veel accessoires die de keuken een rijkere uitstraling geven. Denk hierbij aan pollepels aan de wand en kruidenpotten op het keukenblad. Bekijk hier alle kenmerken van landelijke keukens en doe inspiratie op voor uw eigen keuken.

image

Betonnen keukens

De betonnen keuken is vandaag enorm populair. Blikvanger is natuurlijk het betonnen aanrecht. Dat zorgt voor een koel, strak en stoer karakter. Goed nieuws: een betonnen keuken past in élk interieur.

image

Zwarte keukens

Een zwarte keuken: het komt misschien niet meteen bij u op als optie. Maar waarom niet? Want zwarte keukens zijn bijzonder stijlvol. Ze stáán er als totaalconcept en zuigen de aandacht naar zich toe.

image

Luxe keuken

Mag het voor u een tikkeltje meer zijn? Dan valt u vast voor de luxe keuken. Die steekt erbovenuit door de combinatie van hoogwaardige materialen en hypermoderne toestellen.

image

Strakke keukens

Houdt u graag uw keuken opgeruimd aan voorwerpen? Dan is wellicht een strakke keuken iets voor u. Door minimalistisch te combineren met een chique stijl, trekt u de aandacht met een moderne ontwerp.

 

image

Design keuken

Houdt u van modern en strak? Dan is een designkeuken helemaal uw ding. Verwacht een innovatief kookparadijs met een unieke uitstraling. En ook: een perfecte afwerking - tot in de details.

image

Industriële keukens

In een industriële keuken kiest u voor materialen met een robuuste look. Hier is een hoofdrol weggelegd voor inox - begrijpelijk door zijn stoere uiterlijk en gemakkelijke onderhoud. Andere materialen waar de industriële keuken mee speelt: beton, staal en verweerd hout.