Betonnen keukens – Chef! Keukens

Betonnen keukens

De betonnen keuken is vandaag enorm populair. Blikvanger is natuurlijk het betonnen aanrecht. Dat zorgt voor een koel, strak en stoer karakter. Goed nieuws: een betonnen keuken past in élk interieur.

Overweegt u om een betonnen keuken te kopen? Dan wilt u natuurlijk goed weten wat de voor- en nadelen zijn. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

Stoere uitstraling

Een betonnen keuken heeft een robuuste uitstraling. Of élke vorm van finesse daarmee verdwijnt? Nee, wees gerust: een betonnen keuken oogt net heel stijlvol in uw interieur. Want het betonnen aanrecht zorgt voor een unieke, eigentijdse look.

Stevig materiaal

Een betonnen keuken is heel duurzaam. Want het harde materiaal is hittebestendig, slijtvast en kan tegen een stootje. U bent dus zeker van een lange levensduur, vergelijkbaar met de gründlichkeit van Duitse topkeukens. Goed voor jarenlang kookplezier.

Vraagt veel onderhoud

Beton is van nature poreus: het zuigt vloeistoffen gemakkelijk op en is daardoor nogal gevoelig voor vlekken. Maar dat hoeft geen probleem te zijn - zolang u het betonnen werkblad van tijd tot tijd voorziet van een nieuwe beschermlaag. Dankzij die coating voelt het blad glad aan en maakt u het gemakkelijk proper.

Past bij elke stijl

Een betonnen keuken past in elke woning, bij allerlei stijlen. Is uw interieur modern? Kies dan voor een spoelbak die geïntegreerd is in het betonnen aanrecht. Bij een klassieke keuken is het raadzaam om de spoelbak apart te houden. U kunt het robuuste effect nog extra verkleinen door een dun werkblad te nemen.

Gratis keukenmagazine

Wilt u wat stoerheid in huis halen? Dan zit u goed met een betonnen keuken. Bestel ons gratis keukenmagazine en blader door het aanbod betonnen keukens.