Greeploze keukens – Chef! Keukens

Greeploze keukens

Een keuken zonder handgrepen en knoppen? Die oogt heel stijlvol, want eenvoud siert. Dergelijke keukens komen het best tot hun recht in moderne interieurs.

Benieuwd of een greeploze keuken iets voor u is? Wij zetten de kenmerken op een rijtje.

Een keuken zonder handgrepen garandeert een:

  • Strakke uitstraling: geen handgrepen, geen knoppen - dat is strakker dan strak. Greeploze keukens zijn daarom een graag geziene gast in designinterieurs.
  • Mooi lijnenspel: uw keukenkasten vormen één geheel, alleen van elkaar gescheiden door fijne groeven. Het resultaat is een prachtig lijnenspel dat de aandacht naar zich toe zuigt.
  • Rustgevende sfeer: handgrepen en knoppen durven nogal eens druk over te komen. Dat probleem omzeilt u dus in een greeploze keuken. Zo gaat alle aandacht naar andere blikvangers in uw interieur.

Innovatie technologieën

Hoe opent en sluit u kasten in een greeploze keuken? Dat gaat vanzelf met de allernieuwste technologieën. Bijvoorbeeld met het tip-on-systeem: door zachtjes tegen een lade of kast te duwen opent die zich - handig voor ieder gezinslid. En dan is er nog soft motion: dat zorgt ervoor dat kasten en laden niet bruusk dichtvallen, maar zachtjes sluiten.

Gemakkelijk in onderhoud

Door de afwezigheid van grepen en knoppen is uw keuken heel onderhoudsvriendelijk. Bij het poetsen komt u geen obstakels tegen, extra gemakkelijk om snel met een doekje over de kasten te gaan. Bezorgd dat een hoogglansafwerking dan wel erg veel vette vingers verzamelt? Geen probleem: met een microvezeldoekje verdwijnen ze als sneeuw voor de zon.

Een greeploze keuken voor ieders wensen

Iedereen kan een greeploze keuken in huis halen, want het aanbod is zeer uitgebreid. Stijl, kleur en budget. Lijst uw criteria op, dan zoeken onze experts de keuken van uw dromen uit.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over greeploze keukens? Bestel ons gratis magazine. Daarin leest u de laatste trends en handige tips - ideaal om inspiratie op te doen.