Hoogglanskeukens – Chef! Keukens

Hoogglans keukens

Een hoogglanskeuken is al lang populair en dat blijft zo. Logisch: want de schitterende schijn geeft uw kookparadijs een chique uitstraling. Uw keuken is een soort van luxeoord waarvan u jaren geniet hebt. Hoogglanskeukens zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren en materialen. Lees snel verder om alle mogelijkheden te ontdekken.

Wat doet hoogglans met uw keuken?

Een hoogglanskeuken doet niets dan goeds. Ze creëert:

  • Extra ruimtegevoel: dankzij het reflecterende effect ziet uw keukenruimte er groter uit dan ze werkelijk is.
  • Moderne uitstraling: veel moderne keukens hebben een hoogglansafwerking - dat zorgt voor een frisse toets. Met greeploze kasten en lades houdt u het helemaal strak.
  • Tijdloze look: een hoogglanskeuken doorstaat de tand des tijds, ze geraakt niet uit de mode. Bovendien is deze afwerking duurzaam, goed voor jaren plezier!

Durf kleur te bekennen

Extra leuk aan een hoogglanskeuken? U kunt kiezen voor een gedurfde kleur - zonder dat u inboet aan stijl. Hoogglans oogt áltijd chic. Wat dacht u van vuurrood, grasgroen of kanariegeel? Kies de kleur die helemaal bij uw persoonlijkheid past.

Hoe houdt u een hoogglanskeuken proper?

Niet iedereen is overtuigd van een hoogglanskeuken. Want wordt dat gladde oppervlak niet extra snel vuil - bijvoorbeeld door vettige vingers? Het klopt dat die gemakkelijker in het oog springen. Anderzijds: u verwijdert de vlekken razendsnel, een microvezeldoekje erover en klaar!

Hoogglanskeukens voor ieders stijl

Een hoogglanskeuken wordt vaak geassocieerd met een moderne stijl. Dat hoeft niet per se zo te zijn: hoogglans past ook prima in bijvoorbeeld een landelijke en klassieke keuken. Gewoon een kleurtje kiezen dat past bij úw interieur.

Meer info?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een hoogglanskeuken? Bestel ons gratis magazine: boordevol tips en trends, zo doet u massa's inspiratie op.