Luxe keuken – Chef! Keukens

De luxe keuken

Mag het voor u een tikkeltje meer zijn? Dan valt u vast voor de luxe keuken. Die steekt erbovenuit door de combinatie van hoogwaardige materialen en hypermoderne toestellen.

Een luxe keuken? Die typeert zich niet door een bepaalde opstelling, noch door een bepaalde stijl. Op die vlakken kan álles: de luxe zit 'm in het gebruik van bijzondere materialen en innovatieve inbouwtoestellen. Een luxe keuken komt tot haar recht in elke setting: of die nu modern of landelijk is.

De voordelen van een luxe keuken

  • Hoogwaardige materialen Met een luxe keuken haalt u sublieme materialen in huis. Denk aan glas, hout en natuursteen. De combinatie ervan zorgt voor een chique uitstraling!
  • Moderne inbouwtoestellen Geen luxe keuken zonder luxe toestellen. Uw kookparadijs is uitgerust met de allerbeste apparaten van A-merken.
  • Nieuwe snufjes Een luxe keuken pakt vaak uit met leuke nieuwigheden. Denk aan een lade om uw eten warm te houden of een kraan waaraan u kokend water tapt.

Een exclusief totaalplaatje

Aan een luxe keuken hangt - uiteraard - een hoger prijskaartje. Maar daar krijgt u veel voor in ruil: de beste materialen, de beste toestellen, de beste snufjes. Samen resulteert dat in een exclusief kookparadijs waarvan geen twee dezelfde bestaan!

Welke opstelling kiest u?

Een luxe keuken voelt zich helemaal thuis in een grote ruimte. Hoe u ze dan precies opstelt? Mogelijkheden te over! Topper in ons aanbod is het kookeiland, een graag geziene gast in luxe keukens. Of wat dacht u ervan om uw keuken te voorzien van een bar? Zo creëert u een gezellige plek waar huisgenoten en gasten maar al te graag vertoeven.

Kom naar de winkel

Benieuwd naar de mogelijkheden van een luxe keuken? Kom eens kijken in een van de Chef! Keukens-winkels. Onze adviseurs staan er klaar met een antwoord op al uw vragen.