Moderne keukens – Chef! Keukens

Moderne keukens

Houdt u van een strak interieur? Dan vallen moderne keukens zeker in de smaak bij u. Ze ademen luxe én zijn tijdloos, zo beleeft u er jaren plezier aan. Ontdek snel meer over moderne keukens.

De eigenschappen van moderne keukens

Een moderne keuken is synoniem voor een:

  • Strakke vormgeving: in een moderne keuken ziet u niets van tierlantijntjes - strak is het codewoord. Deuren, laden en werkbladen hebben scherpe hoeken om het lijnenspel extra te accentueren. Greeploze kasten maken de moderne keuken af.
  • Minimalistisch karakter: less is more. Verwacht in een moderne keuken niet te veel accessoires en decoratie. Het minimalisme zorgt voor extra ruimtegevoel.
  • Hoogglansafwerking: een moderne keuken leent zich perfect tot afwerking met hoogglans. Reflectie laat de ruimte groter lijken én zorgt voor een luxueuze toets.

Tip: met felle kleuren naar een persoonlijke touch

Een moderne keuken staat met élke kleur. Een neutrale tint brengt rust in huis. Maar waarom niet eens kiezen voor een felle blikvanger zoals knalrood, kanariegeel of grasgroen? Dergelijke kleuren kunt u dan laten terugkomen in uw accessoires. Zo maakt u van de keuken uw persoonlijke plekje.

Creëer uw eigen stijl

Eigen aan moderne keukens? Dat ze een arsenaal aan materialen combineren. Denk bijvoorbeeld aan glas, natuursteen en inox. Dat zorgt voor uitgebreide keuzemogelijkheden waardoor u uw persoonlijke stijl tot leven brengt.

Installeer moderne keukentoestellen

Geen moderne keuken zonder de nieuwste keukentoestellen. Dankzij innovatieve technologieën wordt het gemakkelijker dan ooit om te koken. Alle apparaten worden netjes weggewerkt in een moderne keuken zodat de strakke uitstraling behouden blijft.

Bestel ons gratis keukenmagazine

Wilt u meer weten over moderne keukens? Vraag gratis ons keukenmagazine - boordevol voorbeelden, tips en info. Ideaal om u te laten inspireren van in uw zetel thuis.