Over ons

Welkom bij Chef! Keukens

Bij Chef! Keukens zeggen we: "zo wil ik mijn keuken kopen" en dat is niet voor niets. Want bij Chef! Keukens vindt u niet alleen keukens van hoge kwaliteit tegen een goede prijs, maar wordt u ook nog eens voorzien van een professioneel advies, volledig afgestemd op uw wensen.

image

Keukens uit eigen fabriek

Hoe wij dit doen? Met passie en ambacht! Met een eigen fabriek, goed opgeleide adviseurs en alle aandacht voor uw wensen maken wij met de grootste zorg uw droomkeuken waar. Wist u dat wij de volledige productie van uw keuken in eigen hand hebben? Hierdoor kunnen wij altijd de kwaliteit garanderen en alle keukens af-fabriek leveren. Dit betekent geen tussenhandel en dat merkt u aan de goede prijs!

Op deze website vindt u alles over de grote kracht van Chef! Keukens: onze eigen fabriek gelegen in Duitsland. Wist u dat een keuken in onze fabriek wel 20 keer grondig gecontroleerd wordt voordat deze de fabriek verlaat? Hier vertellen we u er alles over.

Uiteraard vindt u op deze website ook een greep uit onze collectie, handige tips voor de indeling van uw keuken en een greep uit de vele keukenstijlen. Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag.

De budgetplanner laat u in enkele stappen uw perfecte keuken samenstellen. Zo kiest u de indeling - bijvoorbeeld een kookeiland of hoekkeuken, het kasttype - mat of hoogglanzend, uw favoriete aanrechtblad en de toestellen. Klaar? Dan krijgt u van ons een richtprijs. En komt u goed voorbereid naar onze toonzaal om verder rond te snuffelen. U staat soms versteld van de mogelijkheden binnen uw budget!

Of binnen 5 minuten zelf een 3D ontwerp maken? Ook dat is mogelijk met de 3D keukenontwerper. Wij hebben deze tool gemaakt voor iedereen, dus u heeft geen ervaring met ontwerpen nodig! U hoeft niets te downloaden en kunt direct beginnen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Chef! Keukens allemaal kan bieden? Dan nodigen wij u graag uit in onze toonzalen in Zaventem, Schoten en Turnhout. Hier laten wij u graag onze volledige collectie zien en tekenen we geheel vrijblijvend voor u uw nieuwe droomkeuken uit.

Wij doen er alles aan om de keuken van uw dromen perfect op te leveren. Zodat u, net als vele andere klanten van Chef! Keukens kunt zeggen: zo wil ik mijn keuken kopen!

image

Bezoek onze toonzalen voor ideeën en advies