Eigen fabriek

Keukens gemaakt in eigen fabriek

De keukens van Chef! Keukens maken we in onze eigen fabriek in Duitsland. Zo garanderen we u een hoge kwaliteit, altijd. Adviseurs en ontwerpers stellen elke keer weer een verrassende CHEF!-collectie samen - volledig afgestemd op úw wensen.

image

Keukens uit eigen fabriek

Een echt ambacht

Onze fabriek is het hart van puur vakmanschap. Elke dag maken 250 medewerkers er 200 keukens. Een groot deel van dat werk gebeurt nog met de hand. Onze geautomatiseerde productielijn neemt de rest voor haar rekening.

Chef! Keukens boet nooit in op kwaliteit. Dat ziet u aan de paneelverbindingen in massief hout, de ingenieuze scharnieren, de duurzame afwerking en nog zoveel meer. Elk onderdeeltje van uw keuken testen we uitvoerig. Want ons 'nulfoutenbeleid' neemt alleen genoegen met perfectie.

Waaier aan certificaten

Chef! Keukens zet kwaliteit voorop. Maar altijd met oog voor het milieu. En dat in elke stap van onze workflow: van productie, over verpakking, tot transport. Onze 'propere' werkwijze werd al beloond met tal van certificaten, zoals het:

  • EMAS-certificaat dat aantoont dat onze producten minstens 95 procent recycleerbaar zijn
  • PEFC-certificaat dat bewijst dat we hout altijd verantwoord verwerken
  • CE-certificaat dat garandeert dat onze producten volstrekt veilig zijn bij normaal dagelijks gebruik
image

Bezoek onze toonzalen voor ideeën en advies

Alle Chef! keukens komen uit eigen fabriek

Milieubewust productieproces

Milieucertificaten krijg je niet zomaar. Je productieproces moet voldoen aan de nieuwste milieunormen. Afval sorteren wij netjes. De voorbije jaren vervingen we al 70 procent van onze machines door een exemplaar met minder CO2-uitstoot en een lager energieverbruik. Dankzij de bouw van lichtstraten knippen we minder vaak de lampen aan. En het kunstlicht dát we hebben? Dat bestaat voor 80 procent uit ledverlichting met een extra hoge lichtopbrengst.

Innovatieve technieken

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom verwelkomen wij in onze fabriek de allernieuwste technologieën. Zo bent u zeker dat u met uw keuken altijd het nieuwste van het nieuwste in huis haalt. Neem nu de hoeken van onze kastdeurtjes: die maken we extra strak. Resultaat? De naden tussen de deurtjes zijn smaller waardoor het geheel een extra cleane look krijgt. Ook voor de afwerking van de deuren zijn we onze tijd ver vooruit: zijkanten lijmen wij niet, we versmelten ze met een lasertechniek. Dat oogt mooier én is duurzamer. En dankzij fotografische hoogstandjes is onze houtlook niet meer te onderscheiden van echt hout. Zelfs de groeven lopen mee met de 'houtnerven', een uniek zicht!

Groene inspanningen voor verpakking en transport

Ook over de verpakking van een keuken denken we na. We sturen ze naar u toe in chloorvrij karton - kunststof komt er niet aan te pas. Ook ons transport verloopt zo groen als kan. Onze camions hebben zuinige motoren en lage emissiewaarden. Die zitten trouwens tjokvol. Want hoe méér keukens we in één rit vervoeren, hoe minder overtollige kilometers we op de teller krijgen.

Voordelig voor uw portemonnee

Met ons efficiënte productieproces sparen we euro's uit, daar plukt u mee de vruchten van. En dat is niet alles: door onze volumeaankopen tikken wij keukentoestellen voordelig op de kop. Ook dát voordeel spelen we naar u door. Zo krijgt u bij Chef! Keukens niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook de beste prijs.