Keukenactie

Nu bij Chef Keukens 25% Korting + Montage aan € 1,-

Bent u binnen afzienbare tijd toe aan een nieuwe keuken en wilt u verzekerd zijn van een vrijblijvend adviesgesprek? Plan dan hieronder heel eenvoudig alvast een afspraak in de agenda van onze toonzaal in Turnhout.

image

25% Korting + Montage € 1,-

CHEF! in keukens, dat wordt je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. Elke keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen, de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.

Bent u binnen afzienbare tijd toe aan een nieuwe keuken? Dan hebben wij goed nieuws: deze week profiteert u van 25% korting op uw nieuwe keuken. Daarnaast betaald u maar € 1,- voor de montage van uw keuken. Zo krijgt u een gediplomeerde monteur die uw keuken volledig in elkaar zet. 

 

U profiteert bij Chef! keukens van:

Liefst 25% korting op uw keuken
Gratis plaatsing
Goed gevulde goodiebag

Een nieuwe keuken kiest u niet in een-twee-drie. Het is een grote investering waar u goed over nadenkt. Dat snappen we bij Chef! Keukens. Daarom kunt u bij Chef! Keukens alle tijd nemen om samen met een adviseur uw ideale keuken samen te stellen. Wilt u verzekerd zijn van een uitgebreid, vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan hier alvast een afspraak.