Keukenactie

Gratis KitchenAid keukenrobot

Bent u binnen afzienbare tijd toe aan een nieuwe keuken? Wij verwelkomen u graag om al uw wensen op papier te zetten en samen tot een mooie keuken te komen.

image

KITCHENAID CADEAU

Bij aankoop van een keuken ontvangt u van ons een mooie cadeau, zodat u de keuken meteen goed kunt inluiden. U ontvangt een keukenrobot van Kitchenaid. Geheel gratis.

U profiteert bij Chef! Keukens van:

Gratis keukenrobot
Uitgebreid persoonlijk advies
Geen voorschot
Goed gevulde goodiebag

Een nieuwe keuken kiest u niet in een-twee-drie. Het is een grote investering waar u goed over nadenkt. Dat snappen we bij Chef! Keukens. Daarom kunt u bij Chef! Keukens alle tijd nemen om samen met een adviseur uw ideale keuken samen te stellen. Wilt u verzekerd zijn van een uitgebreid, vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan hier alvast een afspraak.

Ontdek wat Chef! keukens voor u kan betekenen:

  1. U ziet de keukensWe doen samen eerst een toer langs alles keukens. Zo krijgt u een idee van de vele mogelijke opstellingen, kleuren, toestellen, werkbladen, kasten, handgrepen
  2. U gaat met een 3D-ontwerp naar huisU bent natuurlijk razend benieuwd hoe uw droomkeuken eruit ziet in úw woning. Daarom brengen we uw kookparadijs tot leven in een gedetailleerd 3D-ontwerp. U neemt dat gratis en vrijblijvend mee naar huis – met offerte erbij!
  3. Uw droomkeuken is betaalbaarDe droomkeuken De droomkeuken die in normale omstandigheden uw budget overschrijdt? Die is nu wél betaalbaar en u betaald geen voorschot.