Nieuwe keuken? Check eerst Chef! Keukens

Nu bij Chef! Keukens een BORA inductiekookplaat cadeau

Bij aankoop van een keuken krijgt u een BORA inductiekookplaat met afzuiging t.w.v. € 2.892,- geheel cadeau. Kom naar een van onze toonzalen en ontdek aan een lijve wat een BORA kookplaat voor u kan betekenen. 

image

Bora inductiekookplaat cadeau

De BORA inductiekookplaat is uitgerust met een kookveldafzuiging, waardoor u geen afzuigkap meer nodig heeft. Dat betekent dus vrij, onbelemmerd zicht. De BORA kookplaat heeft nog vele andere voordelen. Zo zorgt de kookveldafzuiging er bijvoorbeeld voor dat de kookdampen niet kunnen opstijgen, maar meteen worden opgevangen in het vetfilter. Hierdoor staat u altijd in een frisse lucht te koken. Ook zijn de motoren aanzienlijk stiller en is de kookveldafzuiging makkelijk schoon te houden doordat de onderdelen zonder gereedschap te demonteren zijn en allemaal in de vaatwasmachine mogen. 

Nieuwsgierig geworden en binnen afzienbare tijd toe aan een nieuwe keuken? Ontdek de BORA inductiekookplaat in de toonzalen van Chef! Keukens en ontvang de kookplaat gratis bij aankoop van uw nieuwe keuken
 

Nu profiteert u bij Chef! keukens van:

GRATIS BORA KOOKPLAAT BIJ AANKOOP VAN UW KEUKEN
EEN UITGEBREIDE 3D TEKENING
EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
GOED GEVULDE GOODIEBAG

Een nieuwe keuken kiest u niet in een-twee-drie. Het is een grote investering waar u goed over nadenkt. Dat snappen we bij Chef! Keukens. Daarom kunt u bij ons alle tijd nemen om samen met een adviseur uw ideale keuken samen te stellen. Wilt u verzekerd zijn van een uitgebreid, vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan hier alvast een afspraak.

Ontdek wat Chef! keukens voor u kan betekenen:

  1. U ziet de keukensWe doen samen eerst een toer langs alles keukens. Zo krijgt u een idee van mogelijke opstellingen, kleuren, toestellen, kasten, handgrepen
  2. U gaat met een 3D-ontwerp naar huisU bent natuurlijk razend benieuwd hoe uw droomkeuken eruit ziet in úw woning. Daarom brengen we uw kookparadijs tot leven in een gedetailleerd 3D-ontwerp. U neemt dat gratis en vrijblijvend mee naar huis – met offerte erbij!
  3. BORA inductiekookplaat cadeauWe weten zeker dat u hier erg content mee zult zijn.