Chef keukens - Werkwijze

Bij Chef! Keukens weet u gegarandeerd waar u aan toe bent: duidelijke timings!

image

Meten is weten

Goed nieuws, uw keuken is besteld! Binnenkort staat u lekker te bakken, maar om zeker te weten dat alles perfect past, komen we eerst alles opmeten in uw nieuwe keuken. We maken samen een afspraak, wanneer het voor u past. We hebben u er namelijk graag bij: u weet best wat waar moet.

image

Keuken in productie

Op basis van de metingen maken we een ontwerp op maat van uw keuken. Dat sturen we naar onze fabriek in Duitsland, zodat zij meteen aan de slag kunnen.

image

Levering op komst

Drie weken op voorhand krijgt u van ons de exacte data voor de levering en de plaatsing. Dat gebeurt op twee verschillende dagen. Tenzij u natuurlijk liever zelf uw keuken installeert, dan krijgt u van ons enkel een leveringsdatum.

image

Betaling

Zorg ervoor dat de betaling rond is vooraleer uw keuken arriveert, zodat de levering zeker niet in het gedrang komt. U kunt per maand betalen of het volledige bedrag in één keer overschrijven. Check in dat geval even met uw bank of u zo'n groot bedrag kunt storten.

image

We komen eraan

Een week voor de levering laten we u weten om hoe laat we precies komen. Bevestig de datum via onze website of telefonisch. Niet vergeten, anders weten wij niet of we kunnen leveren.

image

Alles klaar?

Zorg ervoor dat uw keuken klaar is voor het echte werk: leidingen, pleisterwerk etc moeten klaar zijn zodat wij meteen alles kunnen aansluiten. Denk er ook aan de vloer af te dekken, zodat er niks beschadigd wordt bij het monteren.

Zorg ook voor voldoende ruimte om al het keukenmateriaal te stockeren tot we komen installeren: een ruimte dubbel zo groot als je keuken is ideaal om het materiaal een dag en nacht te laten acclimatiseren.

image

Daar komt de keuken

Als u dat graag wil, bellen onze leverdiensten u op een half uur voor ze arriveren. Ze stapelen al het materiaal in de ruimte die u daarvoor vrijgemaakt hebt en controleren met u of er geen beschadigingen zijn aan bijvoorbeeld het werkblad.

image

Vroeg uit de veren

Tussen 7u00u en 7u30 bellen één of twee installateurs bij u aan. Zij plaatsen het werkblad, de keukenmeubelen, alle keukentoestellen en eventuele accessoires. Ze scheiden zelfs netjes het afval. Als alles naar wens is, zet u uw handtekening om te bevestigen dat de installatie correct gebeurd is.

image

De laatste loodjes

Voor de laatste details is het aan u: alle lege verpakkingen moeten weg en de toestellen moeten aangesloten worden. Tenzij de afspraak is dat onze installateurs dat voor u doen.

Persoonlijk advies van onze adviseurs

Onze adviseurs zijn getraind in het maken van 3D ontwerpen volledig afgestemd op de wensen van de klant.

professioneel advies in keukens